Єрмак запропонував СКУ долучитися до платформ щодо розробки санкцій проти рф

Єрмак запропонував СКУ долучитися до платформ щодо розробки санкцій проти рф

Фото
Укрінформ
Керівник Офісу Президента Андрій Єрмак під час зустрічі з виконавчим директором Світового конгресу українців Сонею Соутус наголосив на важливості предметної підтримки України з боку цієї організації.

Про це повідомляє пресслужба ОП, передає Укрінформ.

«Сьогодні весь світ з нами, ми маємо це поважати. Але в усіх країн є свої проблеми. Тому ми маємо використовувати різні платформи, щоб нас чули різні частини суспільств інших країн. Цим людям потрібно доносити, чому вони мають бути з Україною до нашої перемоги», - зазначив Єрмак.

На його думку, під час розв'язаної росією війни всі українці світу мають ще більше згуртуватися.

Керівник ОП запропонував Світовому конгресу українців долучитися до роботи платформ, що займаються розробкою санкцій проти росії, гарантій безпеки для України, питаннями реституції, та пропонувати відповідних фахівців українського походження.

Зі свого боку Соутус зазначила, що СКУ готовий надавати Україні всю необхідну адвокаційну, комунікаційну, організаційну підтримку за кордоном.

Зокрема, вона зауважила, що СКУ проводив активну кампанію на підтримку надання Україні статусу кандидата в члени Європейського Союзу.

Як повідомляв Укрінформ, Служба безпеки України та Світовий конгрес українців посилять співпрацю для протидії російській агресії. Зокрема, це стосується нейтралізації пропаганди та наративів, які рф поширює на міжнародних майданчиках.

Фото: president.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-