В Естонії перед посольством рф провели акцію на захист української культури

В Естонії перед посольством рф провели акцію на захист української культури

Фото, відео
Укрінформ
Конгрес українців Естонії та Український культурний центр м. Таллінн організували перед будівлею посольства рф акцію на захист культурного надбання України від знищення росією.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило Посольство України в Естонії.

Учасники заходу, який відбувся за сприяння Посольства, встановили перед посольством країни-агресора скульптуру, навколо якої було розміщено мішки як символ захисту українського культурного надбання.

За словами керівника Конгресу українців Естонії Віри Коник, щоб захистити історичні та культурні пам'ятки від руйнування під час агресії рф проти України, українці споруджують навколо них стіни, складені з мішків з піском. Такі стіни вже стали символом варварства російських військових проти української культури.

Нагадаємо, у Посольстві України в Естонії провели комплекс заходів з нагоди Дня Конституції України, в яких взяли участь посол Мар’яна Беца, колектив Посольства, керівництво українських громадських організацій Естонії та волонтери.

24 лютого росія оголосила про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Фото: Anatoli Ljutjuk, Embassy of Ukraine in the Republic of Estonia / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-