Акція з вимогою визнати рф державою-терористом відбулася у Нью-Йорку

Акція з вимогою визнати рф державою-терористом відбулася у Нью-Йорку

Фото
Укрінформ
На Таймс-Сквер у Нью-Йорку відбулася чергова акція протесту проти кривавої російської агресії з вимогою визнати рф державою-терористом.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило Генеральне консульство у Нью-Йорку.

Захід був ініційований громадською організацією «Razom for Ukraine» та підтриманий Генконсульством.

«Ключовим меседжем маніфестації став заклик до світової спільноти щодо визнання росії державою – спонсором тероризму де-юре, що вона довела де-факто своїми кривавими злочинами, скоєними проти українців, у т.ч. – за останній тиждень», – ідеться в дописі.

Читайте також: У штаті Нью-Йорк відбувся благодійний вікенд на підтримку України

Генконсульство подякувало всім, хто долучився до акції, зокрема – постійному представнику Латвії при ООН за потужний виступ та підтримку України.

Нагадаємо, у червні українці Нью-Йорка (США) включно з працівниками Генконсульства України та Постпредства України при ООН долучилися до ініційованої «Razom for Ukraine» акції проти злочинів росії в Україні, що проходила поряд з будівлею ООН у Міжнародний день боротьби з сексуальним насильством в умовах конфлікту.

24 лютого росія оголосила про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет. 

Фото: Consulate General of Ukraine in New York, Razom for Ukraine / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-