У Канаді запустили проєкт на 1 млн дол. для підтримки новоприбулих українців

У Канаді запустили проєкт на 1 млн дол. для підтримки новоприбулих українців

Укрінформ
Українське національне об’єднання Канади спільно із Фондом УНО оголосили про запуск проєкту «Together We Are Strong | Разом Ми Сила» з грантом у 1 мільйон доларів від Фонду сім'ї Джойс, спрямованого на інтеграцію та підтримку сімей та дітей, переміщених внаслідок вторгнення росії в Україну.

Як передає Укрінформ, про це повідомляється на сайті проєкту.

Проєкт комплексної національної канадської ініціативи складається з трьох компонентів: оздоровлення, підтримка й інтеграція, кожен з яких пропонує конкретні програми та підтримку новоприбулим українцям.

Фонд сім'ї Джойс займається підтримкою соціального, економічного та емоційного благополуччя дітей та молоді, надаючи їм можливість розвиватися у здорових, впевнених та незалежних членів канадського суспільства.

За словами виконавчого директора Морін О'Ніл, «оскільки Канада вітає приплив українців, які рятуються від війни в Україні, Фонд сім'ї Джойс пишається тим, що підтримує програму УНО «Разом ми сильні», яка реалізує основні цінності місії Фонду для переміщених українців, які прибули до Канаду».

Читайте також: У Канаді відбулася нова акція на підтримку України

Голова Фонду УНО Тарас Рогатин подякував Фонду сім'ї Джойс за початкове фінансування, яке дозволило підняти програму на новий рівень.

«Оскільки ми продовжуємо розвивати цю роботу на національному рівні, ми закликаємо нашу канадську спільноту зв'язатися з нашою організацією, щоб зрозуміти нашу роботу, взяти участь як волонтери, пожертвування та адвокати», – закликав він.

Зауважується, що завдяки цьому дарунку Українське національне об’єднання Канади зможе надавати необхідні послуги переміщеним сім'ям та дітям у всій мережі канадських філій організації.

Серед ініціатив УНО, які перебувають у стані розробки є літній денний табір для дітей, заняття з англійської мови, програма сімейного відпочинку, програми підтримки здоров'я та соціальні заходи, а також дитячі культурні й освітні програми, інтеграційні послуги, такі як працевлаштування та підтримка в отриманні житла, культурна адаптація та соціальні заходи та підтримка тощо. Детальніше – за посиланням.

Нагадаємо, у травні  столиці Канади Оттаві пройшли два благодійні концерти просто неба зі збору коштів для України.

24 лютого росія оголосила про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-