У Канаді відбулася нова акція на підтримку України

У Канаді відбулася нова акція на підтримку України

Фото
Укрінформ
У центрі міста Едмонтон, столиці провінції Альберта у Канаді, відбулася акція на підтримку України, до якої долучилося українське Генконсульство.

Як передає Укрінформ, про це Генеральне консульство України в Едмонтоні повідомило у Фейсбуці.

Зауважується, що увага світового та канадського суспільства до кривавої війни в Україні та допомога нашій країні не повинна зменшуватися, а санкції та тиск на росію треба посилювати.

«ГКУ в Едмонтоні взяло участь в акції, яка пройшла в центрі Едмонтона, на підтримку України, щоб вчергове привернути увагу місцевої громади та політиків до звірств, які творять російські окупанти в Україні, необхідності зробити все можливе, щоб зупинити російську агресію і покарати винних», – ідеться в дописі.

Генконсульство подякувало за організацію акції Stand with Ukraine: Edmonton Rallies/Мітинги в Едмонтоні.

Нагадаємо, в Едмонтоні за участі українських громадських і волонтерських організацій, Генерального консульства Україні та громади міста відбувся «Марш вишиванок».

У канадському місті також відбувся благодійний матч на підтримку України, організований футбольним клубом Edmonton Elks проти суперників із Калґарі.

24 лютого росія оголосила про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Фото: Consulate General of Ukraine in Edmonton / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-