У Канаді українці провели «Марш вишиванок»

У Канаді українці провели «Марш вишиванок»

Фото
Укрінформ
У місті Едмонтон, столиці провінції Альберта у Канаді, за участі українських громадських та волонтерських організацій, Генерального консульства Україні та громади міста відбувся «Марш вишиванок».

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило Генеральне консульство Україні в Едмонтоні.

«Учасники акції пройшли вулицями міста одягнуті в українські вишиванки та тримаючи в руках українську символіку та банери на підтримку України у її боротьбі проти російської збройної агресії, та закликами припинення геноциду російських окупантів проти українського народу, цілеспрямованого нищення української культури та ідентичності», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше в Едмонтоні відбулася акція проти російської агресії в Україні, звірств російських військових, насильства над невинними українськими жінками та дітьми.

Також на центральній площі Едмонтона провели театралізовану акцію проти військової агресії та геноциду українського народу російськими окупантами.

24 лютого росія оголосила про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Фото: Consulate General of Ukraine in Edmonton / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-