У Канаді волонтери провели театралізовану акцію на підтримку України

У Канаді волонтери провели театралізовану акцію на підтримку України

Фото
Укрінформ
На центральній площі міста Едмонтон, столиці провінції Альберта у Канаді, провели театралізовану акцію проти військової агресії та геноциду українського народу російськими окупантами.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило Генеральне консульство України в Едмонтоні.

«Члени організації Ukrainian Volunteers of Edmonton / Українські волонтери Едмонтону показали надзвичайно чутливу та інформативну виставу про намагання російських імперіалістів пригнобити Україну і знищити українську націю протягом століть і до теперішнього часу», – йдеться в дописі.

Читайте також: Генконсул долучився до крайового з'їзду Спілки української молоді Канади

У своєму виступі генеральний консул Олександр Данилейко розповів про жахливі злочини, які росіяни творять в Україні сьогодні, про необхідність об’єднання світової спільноти, щоб зупинити війну і насильство в Україні, та притягнути військових злочинців до відповідальності.

Нагадаємо, раніше в травні на площі Вінстона Черчилля біля міської ради Едмонтона відбувся мітинг на підтримку України.

24 лютого росія оголосила про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Фото: Consulate General of Ukraine in Edmonton / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-