У рамках кампанії СКУ в Україну надійшли найсучасніші протигази

У рамках кампанії СКУ в Україну надійшли найсучасніші протигази

Укрінформ
У рамках кампанії Світового конґресу українців #UniteWithUkraine було закуплено та доставлено в Україну найсучасніші протигази та фільтри до них на суму 885 тис. доларів США.

Як передає Укрінформ, про це йдеться на сайті СКУ.

Зауважується, що доставка включала протигази Avon C50 (2 тис. одиниць) і додаткові фільтри Avon CBRNCF (4 тис. одиниць). Вони були передані офіцеру управління логістики штабу Командування Сил ТРО ЗСУ Віктору Шевченку.

За повідомленням, придбати та привезти захист вдалося завдяки пожертвам благодійників, зібраним у рамках кампанії #UniteWithUkraine.

У СКУ нагадали, що з початку російського вторгнення кампанія #UniteWithUkraine зібрала понад 23 мільйони доларів США, які були використані для негайного придбання та доставки життєво важливих засобів захисту для воїнів, які захищають Україну на передовій.

Читайте також: Президент СКУ розповів у Давосі про здобутки кампанії #UniteWithUkraine

За цей час кампанія створила безперебійну та ефективну систему закупівель та доставки, що дозволила #UniteWithUkraine оперативно закуповувати та доставляти такі надважливі вантажі.

«Щира подяка кожному, хто зробив внесок, незалежно від розміру пожертви, – адже кожен долар був використаний для безпосередньої допомоги, яка є зараз життєво важливою і дає змогу зберегти життя воїнів на передовій», – подякували в СКУ та закликали поширювати інформацію про кампанію #UniteWithUkraine та робити пожертви, щоб можна було продовжувати закуповувати та доставляти це життєво важливе спорядження на передову.

Нагадаємо, у рамках кампанії #UniteWithUkraine СКУ придбав для оборонців України на фронті безпілотний літальний апарат (БПЛА).

24 лютого росія оголосила про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Фото: ukrainianworldcongress.org

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-