Школа в Анкарі для дітей з України отримала українські книжки

Школа в Анкарі для дітей з України отримала українські книжки

Фото
Укрінформ
Посол України у Туреччині Василь Боднар та дружина пані Катерина Боднар завітали до української школи для дітей тимчасових переселенців в Анкарі та подарували книжки від українського видавництва.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило Посольство України в Турецькій Республіці.

Під час візиту посол з дружиною зустрілися з керівництвом школи, головою Ukrayna Derneği - Ankara / Українська Спілка в Анкарі Yuliya Mimaroğlu Biletska, батьками та дітьми.

«Для дітей, що зараз перебувають далеко від дому, важливо відчувати зв'язок з рідним краєм. Тому, для діток було приємною несподіванкою отримати яскраві, цікаві та захоплюючі книжки з України від видавництва Саміт-Книга», – йдеться в дописі.

Посольство подякувало директору видавництва Івану Степуріну за цю чудову ініціативу.

Нагадаємо, в Анкарі відбувся майстер-клас з нанесення зображень на текстильні вироби – відтворювали українську символіку у різних стилях.

24 лютого росія оголосила про початок вторгнення в Україну.  Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Фото: Посольство України в Турецькій Республіці / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-