У Римі українці провели маніфестацію у вишиванках

У Римі українці провели маніфестацію у вишиванках

Фото, відео
Укрінформ
У Римі відбулася недільна маніфестація української громади на підтримку України, учасники якої цього разу проявили свою національну ідентичність, одягнувши традиційні вишиванки.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило Посольство України в Італії.

«Активісти продовжують невпинно закликати світову спільноту підтримувати Україну у її боротьбі за суверенність, незалежність та демократію у протистоянні російському агресору», – йдеться в дописі.

Диппредставництво подякувало Олесю Городецькому та Alesya Tataryn за організацію маніфестацій і флешмобів, а також всім, хто долучився, за їхню рішучість та єдність.

«Впевнені, що лише спільними зусиллями ми наблизимо той час, коли наша рідна Україна вбереться у святкову переможну вишиванку!», – наголосили у Посольстві.

Нагадаємо, вихованці Української католицької школи «Свята Софія» у столиці Італії та римської середньої школи разом виконали Гімн України.

24 лютого росія оголосила про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Фото: Посольство України в Італії / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-