СКУ закликав підтримати захисників України у День вишиванки

СКУ закликав підтримати захисників України у День вишиванки

Укрінформ
Світовий конґрес українців (СКУ) закликав підтримати українських захисників у День вишиванки, зробивши пожертву на UniteWithUkraine.

Як передає Укрінформ, про це йдеться на сайті СКУ.

«19 травня – День вишиванки в Україні та світі. Вишиванка – це не лише краса й унікальність, але й сакральний оберіг українців. Сьогодні, коли українці мужньо боронять свою землю від російського окупанта, вишиванка набуває свого прадавнього значення – захищати. Нехай в День вишиванки цей символ спонукає людей у всьому світі допомогти захистити українських героїв», – йдеться в повідомлені.

СКУ закликав дарувати вишиванки друзям, громадським і політичним діячам у своїх країнах та розповідати, що пожертву на захисне і медичне обладнання для українських бійців можна перерахувати на UniteWithUkraine.com.

«19 травня одягніть вишиванку, публікуйте світлини в соцмережах та робіть пожертви на потреби бійців тероборони через UniteWithUkraine. Якщо бути українцем – це суперсила, то вишиванка – наш супер стрій! Одягаємо, фотографуємося, збираємо кошти для захисників на #UniteWithUkraine!», – додали у Конґресі.

Нагадаємо, Світовий конґрес українців підтримав ухвалену Верховною Радою 14 квітня постанову, що визнає дії російських збройних сил і політичного керівництва росії в Україні актами геноциду проти українського народу, та закликав міжнародну спільноту визнати дії російської федерації в Україні геноцидом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-