До ЗСУ надійшла допомога від української діаспори з Чикаго

До ЗСУ надійшла допомога від української діаспори з Чикаго

Фото
Укрінформ
До Збройних Сил України від української діаспори з Чикаго (США) надійшла допомога у вигляді оптичних приладів, зокрема – нічного бачення.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило Оперативне командування «Захід».

«Збройні Сили України завжди відчувають підтримку, яка надходить за тисячі кілометрів. Ось, наприклад, допомога, що надійшла від української діаспори з Чикаго, дуже відчутна на фронті. Вона допомагає нашим бійцям нищити окупанта та звільняти українську землю від російської навали», – йдеться в дописі.

ОК «Захід» висловило щиру вдячність за такі необхідні для нашої перемоги прилади та повідомило, що вони відразу будуть направлені в підрозділи, які ведуть активні бойові дії.

«Україна у нас одна. І в якому куточку світу ми б не знаходились, завжди залишаємось українцями – нам боляче за рідну неньку… Все буде Україна! Разом переможемо!», – наголосили в командуванні.

Нагадаємо, у резиденції владики Венедикта Алексійчука, єпарха Чиказького УГКЦ, відбулася зустріч із керівниками волонтерських організацій міста Чикаго (США), на якій правлячий висловив слова вдячності та підтримки тим, хто присвячує свій час для добрих справ, роблячи добро для українського народу в цей жахливий час війни росії проти України.

Як повідомлялося, президент рф путін 24 лютого оголосив війну Україні та розпочав масштабне вторгнення. Війська агресора обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Фото: Оперативне командування «Захід» / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-