Українська громада влаштувала маніфестацію під посольством рф в Аргентині

Українська громада влаштувала маніфестацію під посольством рф в Аргентині

Фото
Укрінформ
У центрі Буенос-Айреса у День пам'яті та примирення пройшов мітинг і хід української громади до посольства російської федерації в Аргентині, де відбулася маніфестація.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило Посольство України в Аргентині.

«8 травня у всьому світі вшановували пам‘ять загиблих у Другій світовій війні. Проте цього року цей день набув абсолютно нового значення. Світ, у якому десятиліттями повторювали «ніколи знову», став свідком нової жахливої війни у самому центрі Європи. У різних країнах у цей день люди вийшли на акції підтримки України та вшанування пам‘яті українців, які загинули у результаті війни з Росією», – ідеться в дописі.

Читайте також: В Аргентині діаспора помолилася за мир в Україні

Учасники акції закликали зупинити путіна та війну в Україні, а також підтримали кампанію Світового конґресу українців щодо оголошення 9 травня «Днем ганьби росії».

Зауважимо, що до маніфестації долучилися й члени Українського культурного товариства «Просвіта» в Буенос-Айресі.

Нагадаємо, українська громада взяла участь у заході під назвою «Пошана Україні», який відбувся в «Італійському колі Аргентини» у Буенос-Айресі.

Як повідомляв Укрінформ, 24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Фото: Посольство України в Аргентині та Tazz Danylyszyn / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-