У центрі Нью-Йорка засвітився заклик СКУ бойкотувати 9 травня

У центрі Нью-Йорка засвітився заклик СКУ бойкотувати 9 травня

Фото
Укрінформ
У Нью-Йорку на найвідомішій площі американського міста – Таймс Сквер, що на Мангеттені – з’явився підсвічений заклик Світового конґресу українців до всіх небайдужих бойкотувати 9 травня як «День ганьби» росії.

Як передає Укрінформ, про це СКУ повідомив у Фейсбуці.

У СКУ нагадали, що у цю дату російські окупанти святкуватимуть свій «день перемоги» у зруйнованому Маріуполі, над свіжими могилами невинних людей, паплюжачи пам’ять мільйонів українців, що загинули у Другій Світовій війні.

У Конґресі висловили переконання, що росіяни не мають права святкувати перемогу над нацизмом, адже самі діють відповідно до найжорстокіших нацистських сценаріїв.

Читайте також: На Волл-стріт у Нью-Йорку українці вимагали від бізнесу бойкотувати росію

Раніше Світовий конґрес українців закликав усю світову спільноту, від звичайних користувачів соцмереж до представників міжнародних організацій, впливових інфлюенсерів та медіа, підтримати кампанію, поширюючи інформацію про російські звірства в «День ганьби» росії у своїх соціальних мережах із закликом: «Ні перемозі гнобителів» #RussianShameDay.

Нагадаємо, СКУ зібрав у рамках кампанії «Єднаймося з Україною» (#UniteWithUkraine) 18 мільйонів доларів для закупівлі нелетальної зброї та захисних засобів для українських захисників на передовій.

Як повідомлялося, президент рф путін 24 лютого оголосив війну Україні та розпочав масштабне вторгнення. Війська агресора обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Фото: СКУ / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-