На Волл-стріт у Нью-Йорку українці вимагали від бізнесу бойкотувати росію

На Волл-стріт у Нью-Йорку українці вимагали від бізнесу бойкотувати росію

Фото
Укрінформ
Біля Нью-Йоркської фондової біржі на Волл-стріт українська громада провела акцію «Залиште російський ринок!».

Як передає власний кореспондент Укрінформу у Нью-Йорку, мета акції - привернути увагу громадськості до міжнародних компаній, котрі досі не припинили співпрацю з країною-агресором.

Кількадесят людей з українськими прапорами зібралися біля центрального входу біржі. Вони тримали гасла: «Покиньте росію!», «Притисніть путіна!», «Припиніть фінансувати путінську війну!», «Зупиніть бізнес із росію!», «Бойкот росії!», а також плакати з назвами деяких компаній, котрі досі залишаються на російському ринку. Серед них Subway, Pfizer, Ciolgate – Palmolive, Philip Morris, FM Global, Idexx Labs, Arconic, AmerisourceBergen, Otis Worlwide, Merck.

«Це місце є символом американського та міжнародного бізнесу, - сказав у коментарі Укрінформу генеральний консул України у Нью-Йорку Олексій Голубов, який також узяв участь в акції. – Тут зібралися всі єдині у своєму бажанні сказати несвідомим компаніям, які досі дозволяють собі фінансувати криваву російську агресію: негайно залиште російський ринок!»

Читайте також: США відкриті для введення нових санкцій проти росії – Байден

За словами Голубова, українська громада продовжуватиме «тиснути на міжнародний бізнес і докладати всіх зусиль, аби жоден зайвий долар чи рубль податків від його діяльності не йшов на фінансування смерті наших співвітчизників – жінок, дітей, захисників і захисниць».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-