В Анкарі та Стамбулі відбулися благодійні вечори для біженців з України

В Анкарі та Стамбулі відбулися благодійні вечори для біженців з України

Фото
Укрінформ
В Анкарі та Стамбулі відбулися благодійні вечори для спілкування біженців з України, що приїхали в Туреччину після початку широкомасштабної воєнної агресії рф проти України 24 лютого.  

Про це повідомляє власкор Укрінформу.

«Ми щиро розділяємо складності, які доводиться долати українцям, що прибувають в Туреччину через війну як біженці. Ця благодійна вечеря є одним із наших зусиль підтримати дітей та жінок. Ми вдячні усіх, хто завітав до нас сьогодні, ми радо підтримуємо українців», - розповіла Укрінформу одна із активісток благодійного фонду «Асула» Філіз Еркоджа.

Участь у заході в Анкарі взяли представники Товариства культури та взаємодопомоги кримських татар у Туреччині та Української спілки в Анкарі.

«Фонд «Асула» реалізував раніше благодійний проєкт, в рамках якого здійснив закупку ліків для потреб біженців з України. Ця благодійна вечеря організована, аби українські біженці могли зустрітися, познайомитися та поспілкуватися. Також в планах організація інших заходів для об’єднання та спілкування», - розповіли агентству в Українській спілці в Анкарі.

Дітей розважали аніматори та ляльковий театр.

Як повідомив у Фейсбуці  голова  Асоціації промисловців та бізнесменів Туреччини, України, Румунії, Криму (TURKSİD) Ертан Баштухан, в Стамбулі було проведено благодійну вечерю та концерт кримськотатарського танцювального кодективу. У заході взяв Участь Генеральний консул України в Стамбулі Роман Недільський з дружиною.

Фото: Ольга Будник.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-