Українська церква Відня закупила 11 тис. доз правця для України

Українська церква Відня закупила 11 тис. доз правця для України

Укрінформ
Греко-католицька центральна парафія Святої Варвари у Відні на пожертвування доброчинців закупила на 70 тис. євро 11 тис. доз вакцини від правця на замовлення МОЗ України.

Як передає Укрінформ, про це повідомив у Фейсбуці парох парафії Тарас Шагала.

«Ми закупили 11 тисяч доз вакцини від правця, які буде розподілено між всіма областями України. Це був найбільший закуп від початку війни: 70 000 євро», – йдеться у повідомленні.

Читайте також: Австрійські ліберали провели за участі діаспори акцію на підтримку України у Відні

Парох нагадав, що правець є невиліковною хворобою, небезпека зараження якою особливо велика при пораненнях. А тому передана в Україну вакцина реально рятуватиме життя.

Він також подякував усім причетним до процесу закупівлі вакцини та її доставки в Україну, а також численним жертводавцям, які переказали свої гроші на рахунок церкви.

Нагадаємо, українська громада Відня провела пікет під штаб-квартирою ОБСЄ з метою привернення уваги до російського вторгнення і, зокрема, до ситуації в Маріуполі.

Як повідомлялося, з 24 лютого триває повномасштабне вторгнення в Україну російських військ. На боротьбу з ворогом піднявся весь народ України, який чинить йому потужний спротив.

Василь Короткий. Фото: Taras Chagala / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-