Посол в Естонії зустрілася з українською громадою та переселенцями

Посол в Естонії зустрілася з українською громадою та переселенцями

Фото
Укрінформ
Посол України Мар’яна Беца провела зустріч з українською громадою міст Нарва, Сілламяе та українськими переселенцями, які знайшли прихисток в Естонії.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило Посольство України в Естонській Республіці. 

Зауважується, що зустріч відбулася під час регіональної поїздки пані посла до Нарви.

Також Мар’яна Беца зустрілася з Мером Нарви Катрі Раїк і разом з нею відвідала прикордонний пункт пропуску, особисто ознайомившись з умовами на кордоні, забезпеченням прав та інтересів українських громадян, які були вимушені залишити свої домівки, рятуючись від повномасштабної війни РФ проти України.   

Читайте також: У Таллінні вирішили створити площу України

Крім того, пані посол відвідала волонтерські організації в Нарві, які допомагають українським переселенцям та організацією гуманітарної допомоги для України.

«Посол України щиро подякувала Естонській стороні та українським волонтерам за їх активну допомогу Україні в її боротьбі з російською агресією та запевнила про всебічну підтримку, яку Посольство готово надавати волонтерам та українській громаді міста», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, у волості Віймсі в Естонії естонці та українці провели культурний захід «Час бути разом».

24 лютого президент росії володимир путін оголосив про повномасштабне вторгнення в Україну. російські війська знищують об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню і балістичних ракет.

Фото: Посольство України в Естонській Республіці / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-