В Азербайджані розпочався конкурс дитячої творчості на підтримку України

В Азербайджані розпочався конкурс дитячої творчості на підтримку України

Укрінформ
В Азербайджані розпочався благодійний конкурс дитячої творчості, метою якого є не тільки моральна підтримка, але й залучення благодійної допомоги для українських дітей, а також гуманітарної допомоги для України.

Як передає Укрінформ, про це повідомило Посольство України в Азербайджанській Республіці

У диппредставництві назвали цей конкурс чудовим прикладом дружніх відносин між Україною та Азербайджаном, проєктом, який демонструє підтримку та солідарність дітей Азербайджану з українськими дітками, які щодня перебувають у небезпеці через обстріли та бомбардування російських агресорів.

Читайте також: У столиці Азербайджану відбувся український благодійний літературний вечір

Для участі у конкурсі на підтримку дітей України необхідно підготувати тематичні малюнки або саморобки, і розмістити їх на вебсайті kidsart.az до 30 червня 2022 року. Переможці будуть визначатися шляхом голосування (смайликів) та отримають цінні призи від організаторів громадської ініціативи KidsArt.az, а також заохочувальні призи від відомого азербайджанського дитячого письменника Бахрама Багірзаде.

Надати благодійну допомогу українським дітям можна скориставшись сайтом українського фонду «Голос дітей» (voices.org.ua/donat/); крім того, гуманітарну допомогу можна надати скориставшись спеціальним банківським рахунком Посольства України в Азербайджанській Республіці (за посиланням).

Конкурс відбувається за підтримки Посольства України в Азербайджанській Республіці.

Детальна інформація щодо умов конкурсу: kidsart.az або за телефоном +994507770277.

Нагадаємо, на онлайн-платформі eBay розпочався благодійний аукціон із продажу дитячих малюнків, кошти від продажу яких спрямують на порятунок життя українських дітей та їхніх сімей. 

Як повідомляв Укрінформ, 24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-