На eBay проходить аукціон із продажу дитячих малюнків для допомоги українцям

На eBay проходить аукціон із продажу дитячих малюнків для допомоги українцям

Укрінформ
На онлайн-платформі eBay розпочався благодійний аукціон із продажу дитячих малюнків, кошти від продажу яких спрямують на порятунок життя українських дітей та їхніх сімей.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Міністерство освіти і науки України.

“25 квітня стартував благодійний аукціон на онлайн-платформі eBay, організований ЮНІСЕФ США у партнерстві з американською ГО Nova Ukraine. Організатори ініціативи збирають дитячі малюнки, кошти від їхнього продажу будуть спрямовані на порятунок життя українських дітей та їхніх сімей”, - ідеться в повідомленні.

За даними ЮНІСЕФ, понад 5 мільйонів українських жінок та дітей зараз потребують медичної допомоги, близько трьох мільйонів з них не мають нормального доступу до навчання. Через агресію росії українці не мають доступу до питної води, не можуть дотримуватися елементарної гігієни та переживають психологічні травми.

Читайте також: На благодійному матчі «Боруссія» - «Динамо» виступлять Джамала і Юлія Саніна

Організатори аукціону збирають дитячі малюнки, оскільки вони є одним із символів мирного життя. Взяти участь українські діти можуть незалежно від місця перебування. Батькам потрібно завантажити малюнки на сайті та за бажанням поділитися історією родини. Аукціон триватиме до 31 травня.

Як повідомляв Укрінформ, через агентства Організації Об’єднаних Націй на допомогу Україні зібрано 800 млн доларів від держав та 1 млрд доларів приватних внесків.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-