На благодійному матчі «Боруссія» - «Динамо» виступлять Джамала і Юлія Саніна

На благодійному матчі «Боруссія» - «Динамо» виступлять Джамала і Юлія Саніна

Укрінформ
У Дортмунді, Німеччина, 26 квітня відбудеться черговий благодійний футбольний матч з серії ігор Match for peace #StopWarInUkraine київського «Динамо». Цього разу опонентами підопічних Мірчі Луческу стане ФК «Боруссія».

Про це Укрінформу повідомили в 1+1 media.

«Подія традиційно розпочнеться з Гімну України у виконанні Юлії Саніної, фронтвумен гурту The Hardkiss. У перерві між таймами на глядачів біля телеекранів та гостей стадіону чекатиме художній перфоманс за участю української співачки кримськотатарського походження, народної артистки України Джамали та українських дітей, які були змушені залишити свої домівки та яких прихистила Німеччина. Джамала виконає знакову пісню «1944», яка принесла їй перемогу в конкурсі «Євробачення 2016»», - ідеться у повідомленні.

Основні меседжі матчу — #StandWithUkraine, #StopWarInUkraine, #UnitedWithUkraine.

Читайте також: «Шахтар» переміг «Антальяспор» у благодійному матчі

В Україні подію транслюватимуть мовники 2+2, 1+1 International, Динамо Київ TV, М1, платформи онлайн-телебачення 1+1 Video, Київстар ТБ, Vodafone TV, YouTube-канали FootballHub, «Динамо», ТСН та УНІАН.

Це буде вже четвертий поєдинок із серії благодійних заходів, мета яких — збір коштів на підтримку України. Всі виручені від продажу квитків гроші, а також донати, які надходитимуть упродовж телетрансляції, будуть спрямовані на вирішення найбільших гуманітарних проблем, що виникли через повномасштабну війну рф в Україні. Зокрема, кошти безпосередньо потраплять на рахунки Міністерства соціальної політики України та підуть на задоволення продовольчих потреб та облаштування місць розміщення біженців і громадян, які через бойові дії залишили місце свого проживання, забезпечення їх одягом та взуттям, надання ліків та медичних препаратів; забезпечення населення товарами першої необхідності, надання одноразової грошової допомоги, задоволення інших першочергових потреб.

Вартість квитків стартує від 10 євро, початок о 18:00 СЕТ (19:00 за київським часом). Організатори розповідають, що однією з популярних форматів пожертв є купівля квитка без подальшої присутності на матчі. Таким чином вдасться зібрати ще більше коштів задля доброї справи. Вартість таких квитків – від 8 євро.

Читайте також: Ярмоленко звернувся до вболівальників «Боруссії» прийти на матч з «Динамо»

Коментуватимуть матч для українських глядачів Ігор Циганик та Роман Бебех.

На спеціальному сайті події є розклад наступних благодійних матчів «Динамо» та вся детальна інформація щодо запланованих заходів.

Читайте також: Марки «з кораблем» продали на благодійному аукціоні за 5 мільйонів

Ініціатори проєкту Match for peace #StopWarInUkraine — футбольний клуб «Динамо» та один з найбільших медіахолдингів у Східній Європі 1+1 media. Проєкт реалізується за сприяння Міністерства закордонних справ України, Міністерства культури та інформаційної політики України та Міністерства соціальної політики України. Організацією перфомансів займається команда 1+1 media, режисерами заходу є TRI Directions — Наталія Лисенкова, Наталія Ровенська та Марія Григоращенко, які відомі своїми постановками для всесвітньо відомих артистів. Технічні партнери — компанії Alight та Profi.

Усі фінансові витрати в межах проєкту покриває футбольний клуб «Динамо Київ».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-