У Торонто провели Великодню акцію на підтримку України

У Торонто провели Великодню акцію на підтримку України

Фото
Укрінформ
Відділ Конгресу українців Канади у Торонто провів на площі Натана Філіпса акцію на підтримку України «Світло надії – великодня молитва за Україну».

Як передає Укрінформ, про це йдеться на фейсбук-сторінці Конгресу українців Канади відділ Торонто (Ukrainian Canadian Congress – Toronto Branch).

 «Дякуємо всім, хто продовжує виходити на підтримку та солідарність з Україною! Понад 700 із вас прийшли сьогодні ввечері! Сьогодні був по-справжньому духовний вечір, ми відчували це у повітрі! Ми молимося за народ #України, ми молимося за його перемогу та порятунок!», – повідомили у Конгресі.

Учасники акції принесли з собою плакати з гаслами на підтримку України, а також великодній кошик. Крім того, на площі було розгорнуто великий прапор України.

КУК подякував усім громадам, які приєдналися до заходу.

Нагадаємо, у місті Едмонтон, столиці провінції Альберта у Канаді, пройшов велелюдний мітинг на підтримку України та з вимогою зупинити російського агресора.

Як повідомляв Укрінформ, 24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Фото: Ukrainian Canadian Congress – Toronto Branch / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-