У Болгарії відкрили виставку «Стоп агресії Росії проти України»

У Болгарії відкрили виставку «Стоп агресії Росії проти України»

Фото, відео
Укрінформ
У Народних Зборах Болгарії 21 квітня за участю Міністра закордонних справ України Дмитра Кулеби відбулося відкриття виставки «Стоп агресії Росії проти України».

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило Посольство України у Болгарії.

Авторами представлених на виставці робіт є звичайні громадяни України, які виявилися свідками безжалісних ракетних та бомбових ударів Росії по містах України, насамперед Чернігову, Бучі, Харкову та Маріуполю.

На відкритті виставки виступили:

  • заступник Голови Народних Зборів Атанас Атанасов;
  • голова парламентської групи «Продовжуємо зміни» Андрій Гюров;
  • міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба;
  • очевидець трагічних подій, бессарабський болгарин, професор Харківського національного університету ім. В.Н.Каразіна Михаїл Станчев;
  • співробітник Інформаційного центру Міністерства оборони Болгарії Пламен Дімітров, який коротко представив книгу «Крим через історію».

На відкритті виставки, організованої Посольством України в Болгарії та депутатом парламентської фракції «Демократична Болгарія» Єлісаветою Белобрадовою, були присутні депутати Народних Зборів Болгарії, представники дипломатичних місій в Болгарії та громадські діячі.

Нагадаємо, у Софії відбувся всесвітній благодійний кіномарафон CinemAid Ukraine Charity Film Marathon на підтримку України.

Як повідомляв Укрінформ, 24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Фото: Посольство України у Болгарії / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-