В Українському домі у Вашингтоні відбувся благодійний концерт на підтримку України

В Українському домі у Вашингтоні відбувся благодійний концерт на підтримку України

Фото
Укрінформ
В Українському домі у Вашингтоні українці та друзі України зібралися разом на благодійному концерті #StandWithUkraine на підтримку України, у якому взяла участь українська співачка Злата Огнєвич.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомила Посол України в США Оксана Маркарова. 

«Дякую, Zlata Ognevich за наповнення Вашингтонського вечора неймовірною атмосферою! Рада була вітати нашу громаду, колег Послів Audra Plepyte, Kristjan Prikk, Mikko Hautala.., заступницю помічника Державного секретаря США з питань Європи та Євразії Robin Dunnigan та всіх друзів України та дуже вдячна всім за таку єдність і солідарність у нашій спільній справі», – подякувала пані посол.

Читайте також: Українська громада зі США доставила у Тернопіль 500 аптечок для ЗСУ

Окрема вдячність висловлена директорці UkraineHouse Marianna Falkova та всій команді, яка зробила можливою організацію цього заходу.

«Вкотре переконуємось, що ми точно переможемо, бо Україні дійсно допомагає весь світ. Люди і народи твердо знають, що ми боремось не тільки за свою волю, а за правду і справедливість в усьому світі», – наголосила Маркарова.

Нагадаємо, наприкінці березня Посол України Маркарова та радник посольства Катерина Смаглій зустрілися з активістами організації Razom for Ukraine, що координує групи волонтерів та зусилля зі збору коштів для України, та обговорили з ними подальшу співпрацю. 

Як повідомляв Укрінформ, 24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Фото: Embassy of Ukraine in the USA / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-