Посол у США зустрілася з активістами «Разом для України»

Посол у США зустрілася з активістами «Разом для України»

Укрінформ
Посол України в США Оксана Маркарова та радник посольства Катерина Смаглій зустрілися з активістами організації Razom for Ukraine, що координує групи волонтерів та зусилля зі збору коштів для України, та обговорили з ними подальшу співпрацю.

Як передає Укрінформ, про це Маркарова повідомила у Фейсбуці.

«З початку російської збройної агресії проти України, Razom реалізує масштабну кампанію збору коштів для тероборони та надання гуманітарної допомоги медичним закладам та українським біженцям. Завдяки їх зусиллям вдалося зібрати 20 млн доларів США від 60 тисяч приватних жертводавців», – написала вона.

Також дипломат подякувала активістам організації за їхню роботу.

Нагадаємо, за останні кілька днів у різних куточках Сполучених Штатів Америки тисячі українців і небайдужих громадян провели масові акції на підтримку України у війні з росією.

Як повідомляв Укрінформ, 24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Фото: Оксана Маркарова / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-