Масові акції на підтримку України відбулися у десятках міст США

Масові акції на підтримку України відбулися у десятках міст США

Фото
Укрінформ
За останні кілька днів у різних куточках Сполучених Штатів Америки тисячі українців та небайдужих громадян провели масові акції на підтримку України у війні з росією.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило Посольство України в США.

«У Вашингтоні, Нью-Йорку, Бостоні, Філадельфії, Чикаго, Детройті, Сент-Луїсі, Орландо, Міннеаполісі, Сан-Дієго, Портленді, Фініксі, Ковінгтоні, Грін-Бей, Сан-Франциско, Девенпорті, Лос-Анджелесі, Сілвер Спрінг, Хаббарді, Провіденсі, Санта-Фе зібрались тисячі українців та друзів України, щоб висловити підтримку нашій непереможній країні та її незламному народові у боротьбі за незалежність, до перемоги над російськими загарбниками», – йдеться в дописі.

За повідомленням, біля Меморіалу Лінкольна у Вашингтоні учасники акції наживо приєднались до міжнародного благодійного телемарафону Save #Ukraine – #StopWar, який 27 березня транслювали на весь світ.

«Дедалі більше людей в США згадують слова, сказані Президентом Кеннеді у понад півстоліття тому про єдність з тими, хто бореться за волю. Вони говорять «сьогодні всі ми – українці», – додали у диппредставництві.

Нагадаємо, українські громади США організували колективні перегляди телемарафону Save Ukraine — #StopWar.

Як повідомляв Укрінформ, 24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Фото: Embassy of Ukraine in the USA / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-