У Чикаго українська громада зустрілася з сенатором від штату Іллінойс

У Чикаго українська громада зустрілася з сенатором від штату Іллінойс

Фото
Укрінформ
В Українському культурному центрі американського міста Чикаго відбулася зустріч української громади з сенатором від штату Іллінойс Таммі Дакворт (Tammy Duckworth).

Як передає Укрінформ, про це йдеться на фейсбук-сторінці Генерального консульства України в Чикаго.

«Сенатор поінформувала присутніх, які заходи вживаються американськими законодавцями та нею особисто, для надання допомоги Україні у боротьбі з російською навалою та відповіла на гострі питання представників української громади», – повідомили у ГКУ.

Читайте також: Синьо-Жовта Америка: Із молитвами, мільйонами та гаслами за Україну

Своєю чергою Генеральний консул Сергій Коледов звернувся до сенатора з проханням посилити тиск на іллінойські компанії ADM, Mondelez, AbbVie, Abbot, які не припинили повністю свою діяльність у росії.

Зауважується, що сенатор пообіцяла продовжити роботу щодо припинення усіма провідними компаніями штату Іллінойс їхнього бізнесу в росії.

Нагадаємо, кулінарна спільнота Чикаго зібрала у рамках ініціативи #ChicagoChefsCookForUkraine зібрали для потреб українців 500 тис. доларів.

Як повідомляв Укрінформ, 24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-