Ресторатори Чикаго зібрали для України 500 тис. доларів

Ресторатори Чикаго зібрали для України 500 тис. доларів

Фото
Укрінформ
Кулінарна спільнота Чикаго (США) зібрала у рамках ініціативи #ChicagoChefsCookForUkraine зібрали для потреб українців 500 тис. доларів.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомив Київський комітет Міжнародної організації міст-побратимів Чикаго (Kyiv Committee of Chicago Sister Cities International).

«Дякуємо кулінарній спільноті Чикаго за величезну підтримку України. Захід #ChicagoChefsCookForUkraine пройшов з величезним успіхом: понад $500 тисяч було зібрано для World Central Kitchen – мільйон обідів для сімей в Україні, Польщі, Румунії, Молдові та Угорщині у рамках акції #ChefsForUkraine, проведеної у відповідь на гуманітарну кризу, спричинену війною», – йдеться в дописі.

Зауважимо, що організація вже роздала мільйон обідів для біженців з України.

Нагадаємо, 14 березня у серці Української околиці Чикаго відбулась акція проти російського вторгнення та війни в Україні.

Як повідомляв Укрінформ, 24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Фото: Kyiv Committee of Chicago Sister Cities Internationa

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-