У Чикаго провели акцію проти російського вторгнення в Україну

У Чикаго провели акцію проти російського вторгнення в Україну

Фото
Укрінформ
У серці Української околиці міста Чикаго (США) відбулась акція проти російського вторгнення та війни в Україні.

Як передає Укрінформ, про це йдеться на фейсбук-сторінці Генерального консульства України в Чикаго.

«Під час свого виступу Генеральний консул України Сергій Коледов закликав усіх об’єднувати зусилля для надання всебічної підтримки Україні та українцям, які постраждали від дій путінського режиму, а також продовжувати тиск на бізнеси, які і далі працюють з російськими окупантами», – повідомили у ГКУ.

За інформацією, підтримати українців прийшли справжні друзі України – сенатор Дурбін і конгресмен Квіглі, які відстоюють інтереси української громади та України ще з 2013 року.

Також до акції приєдналися представники польської, литовської, латвійської, естонської та білоруської громад міста Чикаго.

Генконсульство подякувало учасникам протестного заходу за підтримку, а також анонсувало наступну акцію, що відбудеться у неділю, 19 березня.

Нагадаємо, раніше в березні тисячі українців і друзів України зібралися у центральному парку Чикаго – Millenium park, щоб висловити свою підтримку відважним українським захисникам і закликати світ закрити небо над Україною.

Як повідомляв Укрінформ, 24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Фото: ГКУ в Чикаго

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-