Павло Ґрод закликав підтримати захисників України в рамках ініціативи СКУ

Павло Ґрод закликав підтримати захисників України в рамках ініціативи СКУ

Відео
Укрінформ
Президент Світового конґресу українців (СКУ) Павло Ґрод, перебуваючи у Львові, звернувся із закликом на підтримку хоробрих захисників України в рамках ініціативи #ЄднаймосяЗУкраїною.

Як передає Укрінформ, про це СКУ повідомив у Фейсбуці.

«Допоможіть їм отримати необхідне спорядження, складіть пожертву на unitewithukraine.com», – йдеться у дописі.

Зауважимо, що ініціатива Світового конґресу українців #ЄднаймосяЗУкраїною – це глобальний проєкт зі збору коштів, який дає змогу будь-кому, будь-де надати підтримку українському народу, який бореться за свободу, права людини та демократію.

Нагадаємо, раніше в березні СКУ закликав уряд США розблокувати передачу винищувачів від країн Східної Європи до України та наголосив, що блокуючи передачу винищувачів Україні, Сполучені Штати дають путіну «зелене світло» для продовження бомбардувань мирного населення.

Як повідомляв Укрінформ, 24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-