Українські добровольці є гордістю українського народу – президент СКУ

Українські добровольці є гордістю українського народу – президент СКУ

Відео
Укрінформ
Президент Світового конґресу українців (СКУ) Павло Ґрод у своєму привітанні з Днем добровольця заявив, що українські добровольці є гордістю українського народу.

Як передає Укрінформ, про це йдеться на фейсбук-сторінці СКУ.

«Українські добровольці є гордістю українського народу. Вісім років тому вони першими встали на захист України від російського вторгнення і допомогли вистояти перед загарбником. Сьогодні їхній рух досяг неймовірного масштабу і вони захищають не лише Україну, а всю Європу, весь вільний світ. Завдяки вам, ми непереможні! Слава Україні!», – йдеться в привітанні.

Ґрод зауважив, що всі охочі можуть долучитися до привітань і підтримати хоробрих захисників.

«Приєднуйтесь до нашої кампанії #UniteWithUkraine, щоб зібрати кошти на бронежилети, окуляри, аптечки та засоби зв’язку. Маємо підтримати борців за свободу України! Складіть пожертву сьогодні! UniteWithUkraine.com», – додав він.

Нагадаємо, Україна відзначає День українського добровольця 14 березня відповідно до постанови Верховної Ради України від 17 січня 2017 року.

Як повідомляв Укрінформ, СКУ закликав уряд США розблокувати передачу винищувачів від країн Східної Європи до України та наголосив, що блокуючи передачу винищувачів Україні, Сполучені Штати дають путіну «зелене світло» для продовження бомбардувань мирного населення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-