У Канаді відкрилася благодійна художня виставка на підтримку України

У Канаді відкрилася благодійна художня виставка на підтримку України

Фото
Укрінформ
У Галереї Канадсько-української мистецької фундації (КУМФ) 13 березня відкрилася благодійна виставка оригінальних творів канадських художників «Митці стоять з Україною» для збору коштів на допомогу українському народу та армії, які мужньо захищають Україну від вторгнення рф.

Як передає Укрінформ, про це йдеться на фейсбук-сторінці Галереї КУМФ (Ukrainian Canadian Art Foundation KUMF Gallery).

Виставка організована Українською асоціацією візуальних художників Канади (USOM) у співпраці з Українсько-канадським художнім фондом (UCAF).

Усі твори мистецтва подаровані художниками з різних спільнот. Ціна жодної роботи не перевищує 500 доларів.

Виставка працюватиме до 3 квітня 2022 року. Адреса: 145 Evans Ave., Suite No101, Etobicoke, ON M8Z 5X.

«Об'єднаймося зараз у моральній та фінансовій підтримці України! Придбавши прекрасний витвір мистецтва, ви підтримуєте свободу! Придбай мистецтво – рятуй життя!», – наголосили в КУМФ.

Нагадаємо, 13 березня на вулиці канадських міст вийшли десятки тисяч протестувальників проти розв'язаної росією війни в Україні.

Як повідомляв Укрінформ, 24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Фото: Tatiana Rusanovska / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-