У Стамбулі українці другий день поспіль пікетують консульство РФ

У Стамбулі українці другий день поспіль пікетують консульство РФ

Фото, відео
Укрінформ
Українська громада Стамбулу другий день поспіль вийшла до будівлі російського консульства в Стамбулі на акцію протесту проти російської агресії та на підтримку України.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на Українське Товариство в Стамбулі.

Учасники акції виконали гімн та скандували: «Одна, єдина, вільна Україна», «Руки геть від України», «Путін – фашист», «Путін – вбивця», «Туреччино, закрий протоки», «Ми не хочемо війни», «Хто буде наступним», «Допоможіть зупинити Путіна», «Слава Україні! Героям слава!», «Слава нації! Смерть ворогам!», «Україна понад себе!».

Участь в акції взяли представники української та кримськотатарської діаспорянських організацій, що діють в Стамбулі та регіоні, українські дипломати, небайдужі громадяни Туреччини та представники інших країн.

«Дякую всім, хто вийшов сьогодні під стіни консульської установи країни-агресора в Стамбулі підтримати нашу державу і висловив протест Росії у зв'язку з нападом на Україну. В єдності наша сила. Дякую всім, хто прийшов підтримати Україну під наше Генконсульство! Ваша підтримка сьогодні – безцінна! Бережіть себе, любіть Україну, ми переможемо!», – подякував активістам Генконсул України в Стамбулі Роман Недільський.

Акції проти агресії Росії та на підтримку України в Туреччині продовжаться. У суботу, 26 лютого, українці кличуть всіх небайдужих приєднатися до акції протесту в Стамбулі на майдані Байазит (Beyazıt Meydanı) о 13.00 та до мітингу в Анкарі, який відбудеться на площі Улус (Ulus Meydanı) об 11.00.

Нагадаємо, 24 лютого по всій Туреччині відбулися мітинги на підтримку України, проти агресії Росії акції пройшли в Анкарі, Стамбулі, Анталії, Ізмірі, Конії та інших містах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-