Президент СКУ подякував Франції за стійку підтримку дипломатичних зусиль України

Президент СКУ подякував Франції за стійку підтримку дипломатичних зусиль України

Укрінформ
Президент Світового конґресу українців (СКУ) Павло Ґрод провів телеконференцію з очільницею парламентської Групи дружби Франція-Україна в Національних Зборах Франції, пані Валерією Фор-Мунтян.

Як передає Укрінформ, про це СКУ повідомив у Фейсбуці.

До розмови також долучилися очільники Репрезентативного комітету української громади у Франції Тарас Горішний і Данило Штуль, а також виконавчий директор СКУ Марія Купріянова.

За повідомленням, під час телеконференції обговорили безпекову ситуацію в Україні, загрозу російського вторгнення та консолідацію зусиль міжнародної спільноти на підтримку України.

«Президент СКУ подякував Франції за стійку підтримку дипломатичних зусиль України та солідарність з міжнародною спільнотою на підтримку України. Пані Фор-Мунтян запевнила в незмінній позиції Франції та наголосила на відданості принципу «Нічого про Україну без України», – йдеться в дописі.

Крім того, учасники зустрічі обговорили можливості співпраці в парламентському вимірі та подальші спільні ініціативи щодо інформування французького суспільства про українські питання.  

Нагадаємо, СКУ закликав долучатися до панельної дискусії «Україна: реальний погляд на події», яка відбудеться в середу, 2 лютого.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-