СКУ запросив до панельної дискусії «Україна: реальний погляд на події»

СКУ запросив до панельної дискусії «Україна: реальний погляд на події»

Укрінформ
Світовий конґрес українців (СКУ) закликав долучатися до панельної дискусії «Україна: реальний погляд на події», яка відбудеться в середу, 2 лютого.

Як передає Укрінформ, повідомлення про подію оприлюднене на сайті СКУ.

Час проведення: 10 – 11.30 am ET / 17.00-18.30 за Києвом.

Під час дискусії порушуватимуться такі питання: чи може Україна та міжнародна спільнота стримати подальшу агресію Кремля, зважаючи на російські війська, нагромаджені біля кордонів України, і щоденні тривожні новини про неминуче подальше вторгнення? Яка реальність на місцях і які ймовірні сценарії в майбутньому?

«Долучайтеся до актуальної розмови за участі Павла Клімкіна, Міністра закордонних справ України 2014-2019, Пітера Дікенсона, редактора UkraineAlert, Генерал-лейтенанта армії США у відставці,  керівника програми Першинга зі стратегічних досліджень Центру дослідження європейської політики (СЕРА) Бена Ходжеса та Президента Світового конґресу українців Павла Ґрода. Модерувати дискусію буде Орися Луцевич, керівниця Українського форуму в рамках програми Росія та Євразія в Chatham House», – йдеться в повідомленні.

Мова заходу: англійська, з синхронним перекладом на українську. Реєстрація за посиланням.

Нагадаємо, СКУ закликав міжнародну спільноту зупинити війну президента Росії Володимира Путіна проти України та запросив долучатися до своєї кампанії – #СкажиПутіну_НІ #SayNOtoPutin.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-