«Україна-2050» назвала найбільший успіх у 2021 році та поділилася планами

«Україна-2050» назвала найбільший успіх у 2021 році та поділилася планами

Відео
Укрінформ
Президент Громадської організації «Україна 2050» Евген Чолій представив Звіт діяльності організації за 2021 рік і плани на майбутнє.

Як передає Укрінформ, про це  йдеться на фейсбук-сторінці ГО «Україна-2050»

«Найбільшим успіхом у 2021 році Громадської організації «Україна-2050» було розгортання нею Постійної міжнародної місії медіамоніторингу щодо дезінформації відносно України та української діаспори. Станом на сьогодні ця Місія нараховує 166 членів з 56 країн, які на волонтерських засадах здійснюють медіа моніторинг 42 мовами світу», – йдеться в дописі.

Водночас плани на майбутнє ГО «Україна 2050» включають розвиток діяльності Місії медіа моніторингу та адвокаційну роботу, щоб міжнародна спільнота допомогла Україні у ці складні часи посиленої російської агресії проти Заходу, оскільки Україна не лише захищає свою територіальну цілісність, а й стримує глобальні експансіоністські амбіції Росії з метою відтворення нової та загрозливої Російської імперії.

Нагадаємо, Чолій оголосив офіційний початок діяльності Постійної міжнародної місії медіамоніторингу щодо дезінформації відносно України та української діаспори на початку червня 2021 року.

У серпні він заявив, що дезінформаційні наративи про Україну та українську діаспору, які поширюються у світових ЗМІ та соцмережах різних країн, переважно формує потужна, добре фінансована російська пропагандистська машина.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-