СФУЖО зробила заяву до Дня українського політв’язня

СФУЖО зробила заяву до Дня українського політв’язня

Укрінформ
Світова федерація українських жіночих організацій (СФУЖО) у заяві до Дня українського політв’язня закликала підтримати усіх українців та прихильників України, хто ще досі перебуває у заручниках окупанта та агресора.

Як передає Укрінформ, відповідна заява поширена на фейсбук-сторінці СФУЖО.

Водночас українським в’язням, які нині перебувають за ґратами у РФ, СФУЖО побажала витримати ці випробування і скоріше повернутися додому.

«У день вшанування українців, для яких переконання і цінності стали дорожчими за фізичну свободу, організоване українське жіноцтво світу, об’єднане під егідою Світової Федерації Українських Жіночих Організацій, висловлює свою повагу до героїв та героїнь-шістдесятників та наголошує на тому, що пам’ятаючи подвиг і відвагу дисидентів, маємо голосно заявляти про нинішню репресивну політику Росії щодо громадян України і прихильників України», – йдеться в заяві.

У СФУЖО наголосили, що російська влада продовжує ув’язнювати українців і представників інших національностей, які виступають проти окупаційної влади РФ та агресії Кремля.

Нагадаємо, Світовий конґрес українців закликав міжнародну спільноту зупинити війну президента Росії Володимира Путіна проти України та запросив долучатися до своєї кампанії  – #СкажиПутіну_НІ #SayNOtoPutin.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-