У Кракові відбулася вистава українського аматорського театру

У Кракові відбулася вистава українського аматорського театру

Фото
Укрінформ
У Центрі молоді польського міста Краків з нагоди святкування Дня Святого Миколая відбулася вистава «Вечори на хуторі біля Диканьки» Українського аматорського театру «New Day».

Як передає Укрінформ, про це повідомило Генеральне консульство у Кракові.

Зауважується, що глядачі мали змогу насолодитися грою акторів та співом фольклорного колективу «Леля» і дитячого вокального ансамблю «Подоляночка» під керівництвом Лесі Бородавки. 

Водночас Святий Миколай зі своїми помічниками влаштували дітям на святі веселу дискотеку та подарували солодощі.

У дипустанові розповіли, що керівник та режисер дитячого театру Юлія Заболотна відзначила високий рівень підготовки молодих акторів та запросила всіх охочих долучитися до лав творчого колективу «New Day».

Участь у заході взяла віцеконсул Генерального консульства України в Кракові Ірина Яремчук та численна українська громада.

Вистава відбулася за підтримки Фундації «Зустріч», костюми та декорації були власноруч зроблені матусями маленьких акторів.

Нагадаємо, Генконсул України в Кракові В'ячеслав Войнаровський обговорив з директором Відділу з питань іноземців Малопольської воєводської адміністрації Адамом Спирою ситуацію і проблематику обслуговування українських громадян, які проживають у Кракові та воєводстві.

Фото: Генеральне консульство у Кракові

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-