Генконсул у Кракові обговорив проблематику надання правової допомоги громадянам України

Генконсул у Кракові обговорив проблематику надання правової допомоги громадянам України

Фото
Укрінформ
Генконсул України в Кракові В'ячеслав Войнаровський обговорив з директором Відділу з питань іноземців Малопольської воєводської адміністрації Адамом Спирою ситуацію і проблематику обслуговування українських громадян, які проживають у Кракові та воєводстві.

Як передає Укрінформ, про це повідомило Генеральне консульство у Кракові.

У зустрічі також узяли участь заступник директора Відділу з питань іноземців Малопольської воєводської адміністрації Гжегож Соболь і співробітник ГКУ в Кракові Владислав Грибовський.

“Розглядались окремі аспекти оптимізації роботи у цьому напрямку, а також конкретних напрямків взаємодії Консульства та Відділу у питаннях інформаційно-роз’яснювальної роботи, як безпосередньо з українськими громадянами, так і польськими працедавцями, керівництвом навчальних закладів, де навчаються наші співвітчизники, українськими громадськими об’єднаннями регіону для підвищення їхньої правової обізнаності”, – ідеться в повідомленні. 

Читайте також: Посвідки на проживання в Польщі мають уже понад 300 тисяч українців

Зауважується, що співрозмовники відзначили результативність системної співпраці обох установ у 2020-2021 рр. і доцільність подальшої взаємодії у 2022 році.

“Зустріч стала важливим елементом роботи ГКУ в Кракові у напрямку посилення консульсько-правового захисту громадян України у Малопольському воєводстві”, – додали у дипустанові.

Нагадаємо, Митрополит Переяслав-Хмельницького і Вишневського Православної церкви України Олександр Драбинко завітав до Генконсульства України у Кракові, де обговорив з генконсулом низку важливих питань забезпечення духовних і культурно-освітніх потреб численної української громади в Польщі.

Фото: Генеральне консульство у Кракові

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-