Представники Посольства у Нідерландах зустрілися з українською громадою

Представники Посольства у Нідерландах зустрілися з українською громадою

Укрінформ
Представники Посольства України в Нідерландах провели зустріч з українською громадою, під час якої, зокрема, було обговорено безпекову ситуацію на сході України та окреслено спільні напрямки діяльності у 2022 році.

Як передає Укрінформ, про це йдеться на сайті Посольства.

Так, про актуальну безпекову ситуацію на сході України та політичні кроки держави щодо зняття загострення на кордоні діаспору поінформували тимчасова повірена Наталія Коломієць та аташе з питань оборони Юрій Геращенко.

Також було наголошено на важливості спільних дій громади у реагуванні на можливі загострення ситуації та збереження міжнародної підтримки у питанні протидії російській агресії. 

Читайте також: Українці в Нідерландах долучилися до акції «Свята без тата»

“У ході зустрічі було оголошено відомчі подяки Ігорю Кириченку, Ангеліні Кучерук, Еллі Каланській, Аліні Лис, Вірі Луценко, Людмилі Лісовській, Ганні Фіщук, Руслані Кузь за підтримку українських військовослужбовців, які перебувають на лікуванні у Нідерландах”, – ідеться в повідомленні. 

Окремо сторони обговорили та підбили підсумки проведених культурно-гуманітарних та іміджевих заходів Посольства та громади у 2021 році, а також окреслили спільні напрямки діяльності у 2022 році.

Крім того, з метою промоції та популяризації української музики було передано нотні видання, подаровані Академічним хором Думка та хором Верьовки для українських хорових та музичних колективів у Нідерландах.

Нагадаємо, у Нідерландах у храмі Української греко-католицької церкви До Дня Гідності та Свободи відбувся урочистий молебень за борців за свободу та незалежність України.

Фото: Посольство України в Нідерландах

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-