Світовий конґрес українців отримав пожертву у 10 тис. дол.

Світовий конґрес українців отримав пожертву у 10 тис. дол.

Укрінформ
Світовий конґрес українців подякував корпорації MEEST та її Президенту Ростиславу Кісілю за щедру Різдвяну жертовність – пожертву в $ 10 000 на підтримку праці СКУ. 

Як передає Укрінформ, про це йдеться на сайті СКУ.

Зауважується, що ця пожертва є частиною трирічної програми в $60,000 від корпорації MEEST для ініціатив СКУ, включно з відзначенням 55-ліття СКУ та проведенням XII Конґресу СКУ у 2022 році.

Пожертву від імені Корпорації MEEST директорці СКУ Марії Купріяновій передали генеральний менеджер MEEST Canada Тамара Дебаттіста і Фінансовий менеджер Павло Винник.

“Послідовна фінансова допомога з боку Корпорації MEEST в минулому та розуміння завдань Світового конґресу українців в умовах нових викликів є важливим чинником для зміцнення нашого спільного голосу на міжнародній арені, підтримки євроатлантичних прагнень України та розгортання нових програм для розбудови громад”, – наголосили в СКУ.

У Конґресі додали, що корпорація MEEST вже понад 30 років надає якісні і надійні послуги для української діаспори. За цей час вона зросла до потужного лідера глобального масштабу у сфері постачання посилок, вантажів, грошових переказів, а також гуманітарної допомоги, яку надсилають до України її численні співвітчизники та всі небайдужі до нинішніх потреб українців. Корпорація MEEST є справжнім мостом між континентами, і послідовно підтримує соціальні, культурні, освітні та гуманітарні проєкти в Україні та в діаспорі. 

Нагадаємо, Світовий конґрес українців подякував за тривалу підтримку кредитній спілці «Будучність» (BCU Financial), яка надала щедрий дарунок у розмірі $10 000 на підтримку проєктів СКУ у 2021 році.

Фото: СКУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-