Діаспора присвятила Революції Гідності  культурно-мистецьку акцію у Польщі

Діаспора присвятила Революції Гідності культурно-мистецьку акцію у Польщі

Фото
Укрінформ
У фундації «Зустріч» у Кракові провели культурно-мистецьку акцію, присвячену Революції Гідності.

Як передає Укрінформ, про це повідомило Генеральне консульство у Кракові.

«Перед українською громадою міста виступили з художньою постановкою юні вихованці Фундації, а також виконали патріотичні й народні українські пісні парафіяльний хор Церкви Воздвиження Чесного Хреста у Кракові УГКЦ під керівництвом Олександри Михайленко і  пісенний колектив «Леля», – розповіли у Генконсульстві.

Серед учасників заходу були Генеральний консул України в Кракові В'ячеслав Войнаровський та віцеконсул Ірина Яремчук, голова Краківського кола Об’єднання Українців Польщі Андрій Олійник.

«Під час акції у своїх промовах членкиня правління Фундації «Зустріч» Олександра Запольська та Генконсул В'ячеслав Войнаровський поділились із присутніми особистими спогадами з тих днів. Відбулась презентація світлин та відеоматеріалів присвячених 8-ій річниці історичних подій на Майдані, а також акціям української спільноти Кракова на підтримку протестувальників у Києві – борців за європейські цінності та вільне майбутнє України», – йдеться в повідомленні.

Крім того, з нагоди дня Гідності та Свободи у Церкві Воздвиження Чесного Хреста у Кракові за участі співробітників Генерального консульства України в Кракові та військовослужбовців-учасників АТО/ООС відбулося богослужіння.

Нагадаємо, у вересні в Генеральному консульстві України у Кракові за сприяння та участі генконсула В’ячеслава Войнаровського відбулася чергова робоча зустріч членів Конфедерації українських громадських організацій міста.

Фото: Генеральне консульство у Кракові

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-