Відбулася робоча зустріч членів Конфедерації українських громадських організацій Кракова

Відбулася робоча зустріч членів Конфедерації українських громадських організацій Кракова

Фото
Укрінформ
У Генеральному консульстві України у Кракові за сприяння та участі генконсула В’ячеслава Войнаровського відбулася чергова робоча зустріч членів Конфедерації українських громадських організацій міста.

Як передає Укрінформ, про це йдеться в повідомленні Генконсульства.

У заході взяли участь: голова Краківського кола Об’єднання українців Польщі Андрій Олійник; співзасновниця і членкиня Фундації «Зустріч» Олександра Запольська; співзасновниця Фундації масових видовищ Надія Мороз-Ольшанська; голова Фундації українсько-польської співпраці «U-Work» Рафал Грабовський, головна редакторка українського порталу «UAinKrakow» Ольга Менько; голова Фундації «Центр освіти та творчості – EDU&ART» Іванна Чайковська; заступник голови Фундації «Активна інтеграція» Микола Ганюшкін.

«Під час бесіди обговорювалось широке коло тем, серед яких найважливішими були: шляхи консолідації української громади з метою реалізації спільних проєктів, що стосуються: збереження національної ідентичності українців у Польщі; протидії інформаційній війні, яка ведеться РФ проти України в рамках гібридної агресії; підвищення свідомості й правової обізнаності мігрантів з України; пропагування української мови, культури, мистецтва і традицій тощо», – йдеться в повідомленні.

У ГКУ додали, що конструктивна та змістовна зустріч стала черговим важливим інтеграційним заходом української громади та ГКУ в Кракові.

Нагадаємо, у Краківському міжнародному центрі культури урочисто відкрили виставку «Україна. Спільні погляди на взаємини», реалізовану у співпраці Національного художнього музею України (НХМУ) і Краківського міжнародного центру культури (КМЦК). 

Фото: Генконсульство України у Кракові 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-