В Італії презентували сучасне українське мистецтво

В Італії презентували сучасне українське мистецтво

Фото
Укрінформ
В Італії відбулася перша міжнародна мистецька виставка-ярмарок «Roma Arte in Nuvola», на якій Україна презентувала найхарактерніші надбання сучасного українського мистецтва.

Як передає Укрінформ, про це йдеться на сайті Посольства України в Італії.

За повідомленням, Україну в артпростірі представляє Bereznitsky Art Foundation, що привіз вражаючі зразки сучасного українського мистецтва до Італії. Експозицію складають унікальні роботи Юлії Беляєвої, Юрія Сівіріна, Ольги Кошелевої та Ігоря Гусева.

Підтримати українських митців та відвідати виставку завітав посол України в Італійській Республіці Ярослав Мельник.

«Участь у «Roma Arte in Nuvola» – дійсно непересічна подія для України. Це знак визнання зацікавленості в культурних надбаннях нашої держави на найвищому щаблі. Я щиро радий тому, що українське сучасне мистецтво нині представлено в Італії на такому високому рівні. Впевнений, що ми додали яскравих фарб Риму цієї осені», – зазначив він.

Нагадаємо, у Римі 3-5 грудня відбудуться Дні української аудіовізуальної індустрії, що представлять професійній спільноті Італії досягнення, можливості та сервіси, які пропонує Україна у сфері виробництва та дистрибуції контенту в галузі кіно, ТБ та діджитал задля розвитку співпраці між обома країнами.

Фото: Bereznitsky Art Foundation

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-