Делегація Мінветеранів України зустрілася з українською громадою Естонії

Делегація Мінветеранів України зустрілася з українською громадою Естонії

Укрінформ
Делегація Міністерства у справах ветеранів України відвідала Естонію, де, зокрема, провели зустріч з українською громадою.

Як передає Укрінформ, про це повідомило Посольство України в Естонії.

Також представники делегації та Посольства взяли участь у Щорічній Балтійській конференції з питань оборони, а також у панельній дискусії – презентації дослідження «Стійка Україна – крихка мозаїка? Суспільство, медіа, безпека та перспективи», організованому Міжнародним центром безпеки та оборони. 

Крім української громади Естонії делегація Мінветеранів України також зустрілася та провела переговори в Міністерстві оборони Естонії, Лізі оборони Естонії, Центрі підтримки військовослужбовців збройних сил Естонії. Представники делегації відвідали Центр реабілітації військовослужбовців Естонії, де проходять реабілітацію та українські військовослужбовці, учасники АТО/ООС, та брифінговий центр e-Estonia.

Зустрічі відбулися за сприяння Посольства та з метою запозичення кращих практик Естонії у ветеранській політиці та у сфері диджиталізації суспільства.

Нагадаємо, на початку жовтня Посол України в Естонії Мар’яна Беца обговорила з головою Пасторально-міграційного відділу УГКЦ владикою Степаном Сусом потреби української громади.

Фото: Посольство України в Естонії

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-