У Румунії оголосили конкурс «Кращий вчитель української мови»

У Румунії оголосили конкурс «Кращий вчитель української мови»

Укрінформ
Союз українців Румунії з нагоди Дня української мови організував конкурс «Кращий вчитель української мови», у якому можуть брати участь вчителі української мови та літератури (а також вихователі) шкіл з українською мовою викладання.

Як передає Укрінформ, про це СУР повідомив у Фейсбуці.

Зауважується, що у процесі відбору перевагу матимуть вчителі, які викладають у секціях з викладанням рідної української мови та літератури.

Охочі взяти участь у конкурсі мають до 15 листопада 2021 року подати до однієї з повітових філій СУР коротке резюме, в якому, крім загальних даних учасника, також буду зазначені:

  • Результати, отримані в професійному плані за останні два роки діяльності (2019/2020 та 2020/2021);
  • Інформація щодо участі з учнями у культурно-освітніх заходах (шкільних конкурсах, олімпіадах, фестивалях, таборах, освітніх проєктах тощо), проведених СУР;
  • Співпраця з СУР.

У конкурсі розігруються 25 призів – інтерактивних пакетів, що складаються з інтерактивної дошки, відеопроєктора та ноутбука. Переможці оголосять 20 листопада 2021 року.

Нагадаємо, Рада Союзу українців Румунії (СУР) на своєму черговому засіданні ухвалила кілька важливих рішень для української меншини в Румунії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-