У Франкфурті-на-Майні запросили на вивчення української мови

У Франкфурті-на-Майні запросили на вивчення української мови

Укрінформ
Українське товариство у Франкфурті-на-Майні у Німеччині запросило охочих на курс «Української мови як іноземної для дорослих».

Як передає Укрінформ, про це йдеться на сайті товариства.

«Ви зможете поглибити вже набуті мовні навички з української мови або ж почати вивчати її. У Вас буде чудова можливість познайомитися з українською культурою, традиціями та історією, зануритися у повсякдення українців та їхній менталітет. Для того, щоб найкраще організувати для Вас навчальний процес, нам потрібна більш детальна інформація», – йдеться в повідомлені.

Тим, кого зацікавив курс, потрібно заповнити онлайн-анкету. У разі виникнення питань варто писати на адресу sprachkurs@ukraine-frankfurt.de.

Курси проводяться у приміщенні SAALBAU Gallus Frankenallee 111, 60326 Frankfurt am Main.

Зауважимо, що Українське товариство у Франкфурті-на-Майні (Ukrainischer Verein Frankfurt am Main e.V.) було створено у травні 2006 року і з того часу бере активну участь в житті української громади у Франкфурті-на-Майні. При товаристві працює суботня школа, де діти навчаються рідною мовою і здобувають знання з української мови, історії та культури.

Нагадаємо, Посольство України у ФРН та Німецько-Українське академічне товариство запросили до участі у Круглому столі, присвяченому 95-річчю заснування Українського наукового інституту в Берліні (1926–1945).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-