В Угорщині відбулася презентація книги про події на сході України

В Угорщині відбулася презентація книги про події на сході України

Укрінформ
В угорському місті Сегед з нагоди Дня захисників і захисниць України у будинку меншин відбулася презентація книги угорської журналістки Ілдіко Епер'єші та українського репортера Олександра Качури «Книга про долі з фронту/Уривки війни», яка розповідає про події на сході України з початку агресії РФ.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило Посольство України в Угорщині.

«Презентація книги, виданої угорською мовою у листопаді 2019 року угорським виданням «Кошут» (Kossuth Kiadó), що вже вдруге організована Самоврядуванням українців м. Сегед за сприяння Посольства та Почесного Генерального консульства України в Сегеді та Культурного товариства українців області Чонград-Чонад у рамках серії презентацій, які з листопада 2019 р. вже пройшли в Будапешті, Веспремі, Печ, Ніредьгазі та Дебрецені», – йдеться в повідомленні.

У подальшій дискусії, окрім авторів книги І. Епер’єші та О. Качури, який надіслав відеозвернення, взяли участь Голова самоврядування українців м.Сегед Наталія Шайтош-Запоточна, доцент Інституту славістики Сегедського університету др. Чаба Шарнаі (модератор) та радник Посольства України в Угорщині Іван Лукачук.

Нагадаємо, у вересні самоврядування українців міста Сегед, Посольство України в Угорщині, Культурне товариство українців області Чонград-Чонад і Почесний Генеральний консул України у Сегеді презентували на майданчику 92-ої книжкової ярмарки книжки українських авторів.

Фото: Посольство України в Угорщині

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-