Українці відзначили День захисників і захисниць України у Північній Македонії

Українці відзначили День захисників і захисниць України у Північній Македонії

Фото
Укрінформ
У Посольстві України в Північній Македонії відзначили свято Покрови Пресвятої Богородиці, День козацтва і День захисників і захисниць України, до якого долучилися українська громада та військові з українського контингенту KFOR.

Як передає Укрінформ, про це Посольство повідомило у Фейсбуці.

У дипустанові розповіли, що в неймовірно теплій атмосфері учасники заходу ознайомилися з виставкою «Україна на передовій», а також подивилися фільм, присвячений захисникам України.

«Протягом всієї своєї історії українці доводили, що ми – потужна нація, яка готова захищати свою землю. Це і українське козацьке військо, це і Українська повстанська армія. В наш час ми цінуємо допомогу, яку надають нам союзники та партнери, але ми маємо в першу чергу розраховувати на себе. І ми вдячні нашим військовим, нащадкам козаків і воїнів УПА, за захист нашої країни, за можливість жити в своїй незалежній державі», – заявила Посол України Наталія Задорожнюк.

Українці відзначили День захисників і захисниць України у Північній Македонії

Нагадаємо, у Посольстві України в Північній Македонії з нагоди 30-ї річниці відновлення незалежності України відбувся урочистий захід, під час якого посол України Наталія Задорожнюк і командир українського контингенту КФОР НАТО Сергій Холошенко вручили військові нагороди.

Фото: Посольство України в Північній Македонії

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-