У Північній Македонії нагородили українських військових

У Північній Македонії нагородили українських військових

Фото
Укрінформ
У Посольстві України в Північній Македонії з нагоди 30-ї річниці відновлення незалежності України відбувся урочистий захід, під час якого посол України Наталія Задорожнюк і командир українського контингенту КФОР НАТО Сергій Холошенко вручили військові нагороди.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило Посольство України в Північній Македонії.

Так, за зразкове виконання службових обов’язків, мужність і професіоналізм нагрудний знак Командувача об’єднаних сил Збройних Сил України «За службу та звитягу» ІІІ ступеня отримали військовослужбовці Кирил Губанов, Вадим Лисюк та Олександр Левицький.

«Для мене велика честь вручити вам, нашим хоробрим, мужнім представникам України ці нагороди. Українці протягом всієї своєї історії виборюють незалежність. Ми знаємо справжню ціну свободи. Ключова роль в захисті нашої держави належить військовим. Дякуємо вам за захист нашої Вітчизни на Донбасі, за достойне представлення України у складі міжнародних сил НАТО в Косово. Здоров’я, миру і перемоги нам всім. Слава Україні!», – сказала Наталія Задорожнюк.

У Північній Македонії нагородили українських військових

Нагадаємо, у серпні посол України в Північній Македонії провела зустріч з командиром Сергієм Холошенком і військовими українського контингенту KFOR НАТО.

Фото: Посольство України в Північній Македонії

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-